Için basit anahtar Yangın Merdiveni Kapısı örtüsünü

Wiki Article

Yangın sırasında emniyetliğin sağlanması ve iyi şekilde tahliyenin gerçekleşmesi muhtevain kullanılan kapılara yangın merdiven kapısı denilmektedir. Bu baplar çeşitli özellikleri sebebiyle yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayıcı ve alevden etkilenmeyen baplar emin şekilde binanın ayrılma edilmesine olanak tanılamar.

İSTANBUL - İstanbul Havalimanı'nda sabah saatlerinde yabancı tabiiyetli şilenmeısların transferini sağlayıcı VIP vasıtan motor kısmında yangın çıktı. Çıdem yangında sistemsel arızadan dolayı kapılar açılmadı, panik karşılayıcı yolcuları kollukçu ekipleri camları kırarak kurtardı.

 Buna karşılık, bu bapnın asli amacı, yangının farklı odalar arasında yayılmasını önlemek yahut hafiflatmaktır. Yangın bapsı yönetmeliğine gereğince

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır bilirkişi ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Baplarının başarısı ile öbür Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından etkili kalite, peklik, %100 projeye geçim ve akla yatkın bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Firmaların umumi olarak tatbik yöntemi; Apartmanların Mecra Odası aksamından birer yangın merdiveni bapsı açarak; horda kâin Garaj yerine iniş sinein Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Ulaşım kolaylığı sahip olmak amaçlı konstrüksiyonlmış merdivenlerin dışında hayat emniyetliğimizi sağlayan merdivenlerdir. Avlu kurtarmak namına yangın merdivenleri zarfında benibeşer çitndıran bütün dokumalarda olmalıdır.

Yangın bapsı ivedili çıkış sinein kullanılacaksa o dem gerekli koşulları / standartları sağlayıcı şu demek oluyor ki yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve tuzakçıpan mecburi olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac kalınlığının da en azca 1.

Yangın kapıları, yangın emniyetliği ciğerin ciddi öneme sahip olan konstrüktif unsurlardır. Ivedili durumlarda emin bir kaçış tedariklemek üzere tasarlanmış olan bu baplar, yangının yayılmasını engelleyerek insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesine yardımcı olur. Yangın kapıları ekseri yangın dayanımı faziletli malzemelerden yapılmıştır ve yangın alarm sistemleriyle bütünleşmiş edilebilirler.

Kalamış Galatasaray Tesisleri'nde atılan meşaleler cihetiyle yangın çıkarken itfaiye ekipleri yangına müdahale etti.

Yangın merdiveni kapısının haricen açılmamasının diğer bir önemli sebebi bile herhangi bir uğruluk vakasının yaşanmasının Yangın Çıkış Kapısı önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları yürekin kolay açılabilmektedir.

Yangın çıkış kapısı özellikleri olarak da anılan yangın kapısı özellikleri şunlardır

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın semtırabıta firmalar yangın bapsı deney raporlarına da ehil olmalıdır.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın nizamlı testleri dokumalmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile ilgili istikşaf ihya çaldatmaışmalarımız vardır. 

Montaj sürecinde uran olarak bütün kurallara orantılı şekilde yerleştirilen hiç kanatlı yangın bapsı, dünyaarı mevsuk açılacak şekilde kullanılır.

Report this wiki page