Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Yangın Bapsı Nite Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına destelı olmakla yan yana oldukça geniş üretilir. İnsanların panik çabucak hızla boşaltma olmasını sağlayıcı bu hâlet yaşama kaybı olmaması midein önemlidir.

Dolgu kullanılarak kapı haliluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda emeksiz açılacak şekilde Yangın Bapsı itimat kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda mahir personelimiz tarafından kaleme allıkınan bu yazgımızda;

Yangın Kapısının üzerinde panik bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik amerikan bar evgin gidiş simultane kapının mümkün olan en azca hengâm kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Yangın Kapısı yaman sızdırmaz özelliğe mevla olması dolayısıyla yangın simultane insanların esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Bu kapılar hariçya gerçek ve kolay açılabilen bünyeya sahiptir.

Yangın merdiveni baplarının ve sair birokkalı yangınla uğraş ekipmanının ne kullanılacağını öğrenmek, bir yangına kesinlikle yaklaşılacağını öğrenmek önemlidir. Mezun itfaiyeden yardım hileınabildiği kabil AFAD yetkilileri yangın uygulamaı eğitimi bile verebilmektedir.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin yalnızca bulunmuş olduğu örgünın sineerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını bileğil, bir yangın durumunda itfaiye aracı ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini seçenek tahlis yolları olarak kullanmasını sağlamlamaktadır. 

Yani, omurga ayrım şudur: Yangın bapsı yangının yayılmasını karışmak kucakin tasarlanmışken, ivedi çıkış kapısı yalnızca hızlı ve emin tahliye sinein kullanılan bir bapdır.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala yaman sızdırmaz olduklarını düzgün kontroller ile denetlemek ve eşmek bileğerlidir.

Hareketsiz kanatlı yangın bapları binaların içinde olması beklenen yangın ve benzeri ivedi durumlarda önlem dercetmek en önemli tedbirlerin başında gelir.

Kaçış merdivenlerinin engel, tavan ve tabanında hiçbir huzurıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 dakika dayanıklı cidar ve en az 90 dakika dayanıklı yaman sızdırmaz kapı ile başka bölümlerden ayrılır.

Yangın kapısı özelliklerinden kavil buyurmak gerekir ise şu özellikleri haiz bir kapı yeğleme ettiğinizden emniyetli olmanızı öneririz;

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı binaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın Yangın Kapısı bapları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yeni yapılan konutlarda  bodrum katlar dahil 4 makamı geçmeyen konutlar, tek evler, koşa evler ve nöbet evler gibi konutlarda, bir kullanıma hitap fail binalarda kaçış mesafesine denetlemelmaksızın uygun merdivenlerle sağlanabilmekte ve gayrı herhangi bir özellik aranmamaktadır.

Report this wiki page